L’OSCE convida els joves andorrans a participar en el fòrum internacional sobre seguretat de Bratislava

El Ministeri d’Afers Exteriors informa que l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) celebra l’OSCE Wide Youth Forum a Bratislava, Eslovàquia, els dies 28 i 29 d’octubre d’enguany. L’objectiu del Fòrum és involucrar la joventut en els treballs de l’OSCE per a un futur més segur i, precisament per aquest motiu, l’organisme internacional fa una crida a la participació dels seus 57 Estats membres.

En aquest sentit, el Ministeri recorda que els joves andorrans poden enviar la seva candidatura per representar el país en aquest esdeveniment. D’entre les candidatures que es presentin, el Ministeri d’Afers Exteriors identificarà dues persones, una noia i un noi, d’edats compreses entre els 18 i els 29 anys. La informació dels dos escollits s’enviarà a l’OSCE, que s’encarregarà de fer la selecció final del representat del Principat al Fòrum.

L’OSCE es farà càrrec de l’estada a Bratislava del representant d’Andorra, incloent-hi els allotjaments i àpats. Per la seva part, el Ministeri d’Afers Exteriors assumirà les despeses relatives al desplaçament d’anada i tornada fins a Bratislava. La iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘Refermar els esforços de l’OSCE relatius a joves i seguretat’.

Els joves que desitgin participar a l’OSCE Wide Youth Forum hauran de fer arribar al Ministeri d’Afers Exteriors el formulari d’inscripció complet, que trobareu adjunt al final d’aquesta publicació, a l’adreça  adria_espineta@govern.ad abans del 12 de setembre a les 13 hores.