La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha celebrat aquest vespre (20:00h), al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal 2018, que enguany correspon a la 21a edició. L’establiment LOPTI‐K, ubicat a la capital, ha guanyat el premi al millor aparador del Principat, el guardó de més rellevància, i ha rebut una inscripció gratuïta (despeses de desplaçament i d’estada incloses) al proper Retail Tour a una ciutat Europea de referència.

Amb aquesta iniciativa, la Cambra té la voluntat d’incentivar el comerç i millorar l’atractiu, la imatge i la percepció tant per als turistes com pels residents del país durant aquestes dates. La implicació dels comerços en aquest concurs, ja molt consolidat, fa que s’omplin el màxim de carrers i zones comercials amb una decoració i ambientació nadalenca i festiva.

En la present edició s’ha mantingut la participació dels darrers anys. Han participat 56 establiments, i enguany, se n’han inscrit 12 de nous. Han participat comerços de totes les parròquies i pel que fa a la naturalesa del negoci, cal destacar l’ampli ventall que comprèn des de comerços minoristes, fins a agències de viatge, salons de bellesa, una biblioteca, algun hotel i una agència d’assegurances.

En la valoració dels treballs realitzats en els aparadors, el Jurat ha considerat com a qualitats bàsiques i d’acord amb les bases del concurs: l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, la coherència de l’aparador envers la botiga i el respecte pel Medi Ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada