L’oposició s’encara amb Calvó pel mal clima laboral a FEDA

El  PS denuncia que s´han doblat els càrrecs directius a FEDA i acusa els Demòcrates de convertir-la en “una oficina de col·locació”; pel seu cantó, SDP i Liberals lamenten el retard a dur a terme accions que han portat a la dimissió dels delegats de personal.
Dures crítiques al Govern durant la sessió de control pel mal clima laboral a Forces Elèctriques d’Andorra.

El PS ha denunciat que els càrrecs directius s´han doblat en tres anys, fet que no correspon a l’increment de feina pels nous projectes. “És allò de l’oficina de col·locació de DA, també ho han fet en altres àmbits però el cas de FEDA és excepcional, per ofensiu”, ha etzibat el president del grup mixt, Pere López.

La ministra de Medi Ambient ha reconegut que en l´enquesta de clima laboral feta als treballadors, aquests van denunciar problemes organitzatius i de comunicació amb la direcció, i que per a això s’ha elaborat un pla d’acció.

Liberals ha lamentat el retard, “sis mesos que han acabat amb la dimissió dels delegats de personal”, recordava el conseller Josep Majoral. La ministra l’ha justificat argumentant que primer es volia saber l’opinió dels treballadors.

De fet, Calvó ha dit que espera que hi hagi nous delegats de personal aviat, ja que seran “importants” per dur a terme el pla d’acció. Dins de les mesures a curt i llarg termini, hi ha la de fer reunions amb equips més petits per millorar la comunicació i que la direcció s´impliqui més.

També es crearà una oficina per analitzar projectes, prioritzar-los i avaluar la càrrega de treball que representen.

3 comentaris

  1. Ja ho va denunciar ahir el PS: Feda “és, un cop més, l’oficina de col·locació de DA”.

  2. Si això passa al sector públic imagineu el que serà al privat.

  3. Els nous delegats de personal que surtin vindran alliçonats per part de direcció i seran com xais.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES