Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest dijous a la tarda una sessió extraordinària de consell de comú en la qual s’ha aprovat una modificació en els estatuts de les societats Sasectur SAU i de l’escola bressol Laurèdia per tal que un membre de l’oposició pugui participar en els seus respectius consells d’administració. Segons ha informat la corporació en un comunicat, la mesura s’ha aprovat per unanimitat.

Durant la sessió, també s’ha aprovat amb tots els vots a favor un crèdit extraordinari i suplement de crèdit per un import total de 409.000 euros que ha tingut lloc a causa d’un canvi de partida, en relació al lloguer d’uns locals i la seva reparació.

Durant la sessió d’aquest dijous també s’ha fet el tradicional arrendament de la muntanya de Francolí. El seu arrendador, que desitjava renovar el dret d’ús de la muntanya, ha proposat el preu de 300 euros, quedant així fixat el preu de l’adjudicació. Finalment, s’ha aprovat la delimitació amb terreny comunal de la Riberola de Casa Colltort.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada