Tots els grups representats a l’hemicicle han reaccionat a la renúncia de Meritxell Mateu. L’oposició celebra una decisió que considerava inevitable per recuperar la normalitat política. Des del PS, això sí, mantenen que cal seguir investigant l’afer per via judicial. El grup demòcrata agraeix el sentit de responsabilitat de Mateu dimitint per no perjudicar, diuen, ni al partit, ni al Consell, ni al país.

“El gest que avui fa la Meritxell demostra que és una persona responsable”, ha dit el president suplent del grup parlamentari demòcrata, Miquel Aleix, qui també ha parlat d'”honestedat” per referir-se a ella.

El president del grup mixt, Pere López, per la seva banda, ha advertit que “si algú de Demòcrates per Andorra es pensa que la dimissió de Meritxell Mateu acaba amb el cas Mateu s’equivoca”, per això ha demanat que no es deixin d’investigar els fets.

El conseller liberal Ferran Costa ha insistit que “la situació era insostenible” i que la decisió de Mateu farà que puguin “continuar fent la feina d’una manera més assossegada”.

Per últim, el president suplent del grup mixt, Víctor Naudi, d’SDP, creu que Mateu fa així “un favor a la classe política” en un moment que els ciutadans han de “recuperar la confiança” en els polítics i les institucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada