El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) i president del Grup Parlamentari Mixt, Pere López, ha tramitat al Consell General vàries preguntes sobre la situació de la cartera d’inversions de la CASS a 30 de setembre del 2015.

López, en l’exposició de motius de la pregunta, recorda que a la liquidació trimestral de la CASS a 30 de setembre del 2015 es recull que els fons gestionats pel Fons de reserva eren de 1.070,9 milions enfront dels 1.088,4 milions existents a 30 de juny del 2015, i que la rendibilitat acumulada des de començament d’any pel fons de reserva ha estat del -0,34%. També s’informa que la rendibilitat obtingut per l’índex de referència del mandat de gestió del Fons ha estat del 1,33%.

Vistes aquestes dades, López, en les diferents qüestions realitzades demana pels motius per a què el total de fons gestionats per la CASS s’han reduït en 17,5 milions, i com s’explica la rendibilitat acumulada des de començament d’any es situï en valors negatius del -0,34%.

També sol·licita a què es deu la diferència tan significativa entre la rendibilitat negativa dels fons de la CASS i la corresponent a l’índex de referència del mandat de gestió del Fons.

Aquestes qüestions hauran de ser contestades per escrit pel Govern i la resposta emesa es publicarà al Butlletí del Consell.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada