sanchez lopez

El primer secretari del PS, Pere López, i el president del Grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, s’han reunit aquest matí amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, al Congrés dels Diputats espanyol a Madrid. Durant la reunió de treball, d’aproximadament una hora i que ha estat presidida per una ambient de gran cordialitat i cooperació, s’han tractat els temes més rellevants que afecten als dos països. El conveni per evitar la doble imposició (CDI) i el futur
acord d’associació amb la Unió Europea han centrat bona part de la reunió.

El CDI amb Espanya i l’acord d’associació amb la UE són dues negociacions transcendents i vitals per al futur del país que hauran de concloure durant la propera legislatura. En aquest sentit, la reunió d’avui ha estat molt important per aconseguir el suport del PSOE en aquests dos temes d’Estat.

A la vista dels calendaris electorals d’ambdós països i donat que són dos processos que es ratificaran parlamentàriament durant la propera legislatura, des del PS es valora la reunió com a cabdal per tal d’impulsar aquestes dues qüestions després de les eleccions generals. Dos temes que cal recordar que aportaran grans beneficis a estudiants, treballadors i empresaris
andorrans.

Durant la jornada de treball, López i Rios han insistit de manera reiterada l’esforç desenvolupat per Andorra en els darrers anys per tal d’homologar la seva legislació als estàndards internacional en matèria d’intercanvi d’informació fiscal i de lluita contra el blanqueig de capitals i que el Principat és una plaça financera “segura” que compleix la normativa internacional.

Sánchez ha destacat el procés de renovació que ha impulsat el PSOE i que “és molt important la presència d’una nova generació de socialistes a Espanya i a Andorra”. Igualment, el màxim dirigent socialista espanyol, ha insistit que per al PSOE “és molt important cuidar les relacions amb els països pròxims com és el cas d’Andorra”.

(Text i foto: PS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada