Gili-López-i-Leroi-(2)El primer secretari del PS, Pere López, i la secretaria d’organització de la formació socialdemòcrata, Rosa Gili, s’han reunit aquesta tarda amb Arnau Leroy, diputat socialista francès de la cinquena circumscripció de relacions exteriors de França amb Andorra, Mònaco, Espanya i Portugal.

Durant la trobada, que s’ha celebrat a l’Ambaixada francesa, s’han tractat principalment tres grans temes. D’una banda, els socialdemòcrates andorrans han informat de l’aprovació recent de l’IRPF al Consell General. En aquest sentit, López i Gili han explicat al polític francès que malgrat la introducció d’aquest impost és una bona notícia per al futur d’Andorra, el text final resultant hagués estat “molt més just i equitatiu si s’haguessin tingut en compte les aportacions dels consellers generals del Grup socialdemòcrata”.

D’altra banda, els dos dirigents del PS han tramés la preocupació per les retallades socials que s’estan duent a terme a Andorra. Finalment, durant la reunió també s’ha parlat de les relacions d’Andorra amb la Unió Europea. En aquest sentit, López i Gili han demanat la col·laboració del diputat francès i del partit que representa per ajudar a Andorra a assolir el millor encaix amb Europa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada