El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López considera que la represa de les obres per completar el vial de Sant Julià no ha tingut en compte l’efecte que les actuacions i la futura infraestructura pot comportar per a l’entorn natural de la zona afectada. Per això, el parlamentari ha presentat una demanda d’informació mitjançant la qual vol tenir accés a tot el dossier sobre el projecte, incloent-hi de forma especial tots aquests estudis que facin referència a l’impacte ambiental de la continuació de la desviació laurediana.

En l’escrit tramitat aquest dimecres a Sindicatura, el conseller general del PS sol·licita, en primer lloc, “l’estudi d’impacte ambiental del projecte num.102/2017 relatiu a la ‘Remodelació de la CG1 a la zona de l’Avinguda Francesc Cairat. Nou pont a l’alçada del C/. Isidre Valls’”. També demana “tots els altres informes i estudis realitzats sobre el referit projecte”.

López ha explicat que “al nostre entendre, no hi ha hagut la informació necessària ni l’exposició de la mateixa així com tampoc la preparació de la documentació d’impacte ambiental en les obres a aquesta zona”. A més, posa en relleu que no es tracta de l’únic projecte d’infraestructures que, en la seva opinió, s’ha tirat endavant sense analitzar de forma prou curosa quin seran els seus efectes sobre el medi natural més proper als treballs de construcció.

Per això, ja ha avançat que “en els propers mesos demanarem varis projectes d’impacte mediambiental més. I és que, ha lamentat, “ja hem vist vàries actuacions com l’estació d’autobusos o la plataforma de Soldeu que han estat especialment poc respectuoses amb els rius i altres punts de la natura”. Davant aquesta situació, el conseller general socialdemòcrata no ha dubtat en expressar que, des de la formació, existeix una “necessària preocupació mediambiental”.

Text PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada