El  conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López ha volgut fer una crida als grups parlamentaris perquè dimecres vinent acceptin prendre en consideració la proposició de llei de suport als emprenedors, la seva internacionalització i el seu finançament presentada per la formació. En aquest sentit ha remarcat que el text ha estat ben rebut pels agents econòmics, que seran els principals beneficiats si s’acaba aprovant, i ha deixat clar que “el seu desig” és que s’admeti a tràmit.

López no ha volgut comentar en excés el criteri a la llei formulat la setmana passada per Govern, tot i que no ha amagat que hi ha aspectes que no comparteix. “Sembla més, en algun punt, una justificació de les accions fetes”, ha indicat. Al seu entendre, el que compta ara és que la proposició pugui ser debatuda al si del Consell General. “El que importa és que sigui admesa a tràmit; no veiem que no pugui ser així vistos els avantatges i l’impuls que suposa per a l’emprenedoria”, ha afirmat.

De fet, el conseller general ha volgut recordar que el text “ha estat presentat” a les organitzacions empresarials “i l’han rebut amb molts bons ulls”. Per això, entén, “el nostre desig i el dels agents econòmics” és que sigui presa en consideració pel parlament. A més, ha reiterat, el PS té la màxima predisposició a treballar i acceptar propostes que permetin que la legislació sigui el més eficient possible. “La predisposició a transaccionar esmenes i a aportar millores és total”, ha remarcat, tot advertint que si es refusa el text “el missatge seria molt negatiu”.

Pere López ha fet aquestes valoracions a la sortida d’una nova reunió entre Govern, grups parlamentaris i agents econòmics i socials pel pacte d’Estat per la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea. El representant del PS ha volgut destacar el bon ambient de treball amb què s’estan desenvolupament aquestes trobades. “Hi ha un clima molt positiu i cada cop es valora més positivament aquesta feina conjunta entre la part política i la part empresarial”, ha manifestat.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada