L’operació antidroga TIM permet detenir dos presumptes traficants

Marihuana comissada en el marc de l'Operació TIM
Marihuana comissada en el marc de l’Operació TIM. Foto: Policia

En el marc de l’operació antidroga “TIM”, aquest 21 de novembre a Sant Julià de Lòria entre les 14:15 i les 14:27 el Cos de Policia ha dut a terme la detenció de dos homes -un veí del Principat de 39 anys i un visitant de 50 anys- com a presumptes traficants d’estupefaents.

Després d’uns dos mesos d’investigació, es va detectar un increment de moviments sospitosos en un domicili ubicat a la parròquia d’Escaldes-Engordany que faria sospitar d’un possible tràfic d’estupefaents. Les vigilàncies efectuades confirmen les primeres sospites, i es determina que es tractaria d’un important punt de venda al detall de droga, ja que hi ha molta freqüentació a hores molts dispars, de persones que feien una curta estada en l’immoble.

És aquest passat diumenge que s’efectua un seguiment a un del sospitosos -persona resident- fins a la vila de Sant Julià de Lòria, i que dona lloc a la seva detenció en el moment que adquiria la droga a la persona no resident, que acabava d’introduir-la al país per la frontera del Riu Runer. La detenció d’ambdues persones es va practicar mentre realitzaven l’intercanvi de 200 grams de marihuana, per la quantitat de 400 euros a l’aparcament d’un centre comercial.

En la perquisició efectuada al domicili del detingut resident, es va localitzar més marihuana així com elements que el podrien involucrar en un presumpte tràfic d’estupefaents.

En el marc d’aquesta operació s’ha comissat, 412 grams de marihuana i 465 euros en efectiu, així com elements que corroborarien l’existència d’un important tràfic d’estupefaents, tals com material per confeccionar dosis unipersonals de marihuana, bàscules, pots per emmagatzemar al buit i altres objectes relacionats.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES