La  Fundació ONCA, inicia una nova edició del projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El projecte del 2017 està format per quatre concerts repartits durant tot l’any, el primer dels quals és Tromponautes del cinema, que es durà a terme el 4 de març a càrrec de la secció de metalls de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). El 6 de maig serà el torn de Les estrelles de Mozart amb Maquineta Produccions. Pep Gol i Pep Pascual presentaran Tot bufant el dissabte 30 de setembre. El projecte d’enguany finalitzarà amb la companyia Únics Produccions i el seu espectacle Pintamúsica per a nadons, el dissabte 25 de novembre.

El primer concert familiar a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i el seu espectacle Tromponautes del cinema, es durà a terme el dissabte 4 de març a les 17 h, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Es tracta d’un espectacle esbojarrat i divertit conduït per dos actors còmics (Stuart MacDonald i Pascuale Marino) i un quintet de metalls (Carlos Megías i Alexandre Baiget, trompetes; Juan Francisco Bertomeu, trompa; Paco Palasí, trombó, i Joan B. Domènech, tuba). A partir de les bandes sonores de pel·lícules com Frozen, Toy Story, James Bond, Superman o El llibre de la selva, l’espectacle combina teatre i música i demostra que els músics de la clàssica també poden ser molt divertits. El concert està recomanat per a infants de 5 a 10 anys.

El segon concert, Les estrelles de Mozart, a càrrec de Maquineta Produccions, serà el dissabte 6 de maig a les 17 h, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Es tracta d’un espectacle i una audició musical sobre la vida i l’obra de Mozart, amb música interpretada en directe a càrrec de Xavi Alòs. La Reina de la Nit, interpretada per Susanna Barranco, no recorda de quina òpera ha sortit. Alguns personatges de les seves òperes, com Fígaro, Don Giovanni, Papageno i el mateix Mozart —convertits en titelles— l’ajudaran a endevinar-ho. El concert està recomanat per a infants de 5 a 8 anys.

El tercer concert serà protagonitzat per Pep Gol i Pep Pascual, que interpretaran l’espectacle Tot bufant, el dissabte 30 de setembre a les 17 h, a l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. El concert se centra en els instruments de vent com ara la trompeta, el clarinet i el saxo, i en els objectes quotidians que es poden fer sonar gràcies al vent, com les ampolles, una mànega o una regadora. La representació està dirigida a infants a partir de cinc anys.

Per finalitzar la temporada, la proposta Pintamúsica per a nadons d’Únics Produccions tindrà lloc a l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany el 25 de novembre, i se’n faran dos sessions, a les 11 i a les 12 h. El concert està recomanat per a nadons de 0 a 3 anys.

A partir d’avui 15 de febrer es posen a la venda les entrades del primer espectacle a www.onca.ad, a 3 € per localitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada