L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), oferirà el concert L’emoció dels clàssics a Brussel·les. L’actuació, prevista per al pròxim dimecres 7 de juny, tindrà lloc al Le mim, Musée des instruments de musique, a les 19 h. 

L’orquestra, formada per 16 músics, interpretarà el Divertimento en re major, KV136 de W. A. Mozart i la Serenata per a cordes en do major, op.48 de P. I. Txaikovski. La primera peça va ser una fórmula molt popular al segle XVIII i està marcada per un caràcter desenfadat i lleuger; la segona, una obra fonamental de la música romàntica, conté perfectament tota la força expressiva, la gràcia i la musicalitat del compositor.

La formació, dirigida pel violinista andorrà Gerard Claret, el seu concertino director, actuarà a Brussel·les amb un programa exigent i compromès, presentant dues de les obres importants del repertori inicial de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra que, en paraules de Claret, «representen l’objectiu de buscar l’excel·lència interpretativa, el potencial expressiu i la capacitat de comunicació».

L’emoció dels clàssics
Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra
Gerard Claret, concertino director
(Programa sense interrupcions)
Wolfgang A. Mozart (1756-1791) – Divertimento en re major, KV136 (15’)
P. I. Txaikovski (1840-1893) – Serenata per a cordes en do major op. 48 (30’)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada