ONCALa Fundació ONCA continua el cicle de concerts anual de l’ONCA al Palau de la Música Catalana el dijous 20 de març, a les 20 h, amb el concert ONCA i els compositors catalans (1914-2014).

El programa se centra en autors de Catalunya i començarà amb el Concerto grosso de Benejam en commemoració del seu naixement. Tot seguit, el viola Christian Ifrim (http://www.cristianifrim.es) interpretarà el Concert per a viola i orquestra de Salvador Brotons. A continuació, i a demanda del Palau de la Música Catalana, s’estrenarà, amb el Cor Jove de l’Orfeó Català, un fragment de l’òpera oratori Sky Disc de Ramon Humet, compositor resident del Palau 2014. L’actuació finalitzarà amb Quatre tradicionals catalanes (La dama d’Aragó, El mariner, El testament d’Amèlia i Margarideta), cançons populars arranjades per Albert Guinovart i interpretades conjuntament per l’ONCA i la formació vocal sota la direcció d’Esteve Nabona, director del cor jove, i amb la col·laboració d’Ester Pinyol a l’arpa i de Josep Buforn al piano.

Abans del concert, a les 19 h, es durà a terme la presentació de la plataforma editorial musical symphonic.cat, promoguda pel GEMC (Gremi d’Editorials Musicals de Catalunya) amb un col•loqui moderat per Martí Ferrer, i amb la participació de Brotons, Humet, Guinovart, i Abili Fort que serà l’encarregat de parlar de l’obra de Benejam, com a gran coneixedor del compositor.

Les entrades per al Cicle ONCA al Palau estan a la venda a les taquilles del Palau i a www.palaumusica.cat, a un preu de 13 € per concert.

Aquest cicle és una de les ofertes musicals significatives del Palau de la Música Catalana, caracteritzada per la riquesa, la pluralitat i l’eclecticisme, i que sempre gaudeix d’una acollida excel·lent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada