L’ONCA Bàsic tanca la Setmana del Jazz d’Escaldes amb l’actuació de Clàudia Bardagí & Cia

La setmana del jazz inclosa dins el 32è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany, ha finalitzat aquest dilluns a la tarda amb un concert a la plaça Coprínceps, emmarcat en l’arribada del Tour de França, motiu pel qual la zona estava plena d’espectadors que han aprofitat per gaudir de la música. Clàudia Bardagí & Cia, Jordi Matas a la guitarra, Juan Pablo Balcázar al contrabaix i el baix elèctric, Mariano Steimberg a la bateria i percussió, i un quartet de corda de l’ONCA, han presentat ‘Walking on time’, un disc compost per Clàudia Bardagí amb temes de jazz i pop. 

La plaça Coprínceps s’ha omplert aquest dilluns a la tarda per gaudir del darrer concert de la Setmana del Jazz inclosa dins el 32è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany protagonitzat per l’ONCA Bàsic. En aquesta ocasió, la cantant i compositora Clàudia Bardagí ha actuat per primera vegada al país en un concert per a ella molt especial, ja que el seu disc ‘Walking on time’ format per temes propis de jazz i pop, “estava pensat per tocar amb orquestra”.

Bardagí, ha actuat acompanyada com de manera habitual per Jordi Matas a la guitarra, Juan Pablo Balcázar al contrabaix i el baix elèctric, Mariano Steimberg a la bateria i percussió, i a més, per un quartet de l’ONCA format pels violins del seu pare Pere Bardagí i de Sergi Claret, la viola de Josep Bracero i el violoncel de Manuel Martínez.

Clàudia Bardagí ha lloat la tasca de l’ONCA, a qui coneix des de petita pel vincle familiar, i la considera “una orquestra increïble perquè sempre experimenten amb altres estils”.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.