L’èxit de l’amanida de pebrots rostits Alsur rau en el seu color variable de vermell pàl·lid a vermell fosc, el seu sabor i la seva suau textura. Aquests pebrots rostits juntament amb la ceba que porta incorporada fan que sigui un plat exquisit i molt fàcil de preparar.

Fins al 22 d’abril podeu conèixer els productes més tradicionals de la cuina d’Andalusia a “Sabores del Sur”. Trobareu una extensa gamma de productes únics d’aquesta comunitat del país veí tan famosa per la seva gastronomia i per l’elaboració artesanal d’aliments prèmium al grup HiperPas, Supermercats ECO i River Centre Comercial,

Sabores del Sur, la fira de productes d’Andalusia, apropa a Andorra els productes més autèntics i amb personalitat pròpia. Vinculats a la seva història, cultura i per descomptat, a les seves gents, camps i mar. D’aquest entorn privilegiat, neix la dieta Mediterrània. Aquests productes singulars, de gran tradició i extraordinària qualitat, són únics en tota la Unió Europea.

Als clàssics formatges, pernils i embotits, l’excel·lent diversitat d’olis d’oliva verge extra, conserves de peix, mels… s’afegeix aquest any la presentació de productes Bio, siguin olis, sucs o fruita seca i encara una major selecció d’olis i embotits.

Trobareu més informació a Sabores del Sur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada