assexoremL’Oficina Jove de l’Alt Urgell tornarà a posar en funcionament aquest dissabte 18 de juliol, coincidint amb la festa major d’Alàs el servei d’assessorament a joves Assexorem, on de manera directa, ràpida, confidencial i gratuïta, podran resoldre dubtes sobre sexualitat i conductes de risc, a través de Whatsapp.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, afirma que “després d’una valoració positiva de l’edició anterior i tenint en compte la bona rebuda per part del jovent, des de la Direcció General de Joventut i l’Oficina Jove hem decidit tornar a engegar el projecte un any més. Iscla afegeix sobre aquest servei que “Assexorem és un bon recurs per tots aquells joves que tinguin dubtes sobre sexualitat i afectivitat i que vulguin resoldre’ls al moment, de manera no presencial, anònima i gratuïta”.

Assexorem, és un servei que es va instaurar de manera pionera a Catalunya l’estiu de 2014 a la comarca de l’Alt Urgell, és una consulta virtual que compta amb el suport de l’Associació AntiSida de Lleida. L’Associació aporta una educadora que serà l’encarregada de resoldre els dubtes que plantegin els i les joves via Whatsapp al telèfon 637 426 903.

Un estiu més, els i les joves que gaudeixin de la festa major d’Alàs trobaran una lona explicativa del servei.

Cal estacar també que, a les xarxes socials de l’Oficina Jove, hi ha més informació sobre el projecte.

Dissabtes de festa major de 12 de la nit a les 4 de la matinada

Assexorem funcionarà també les nits de festa major de Castellciutat i Oliana el dissabte 1 d’agost; a Organyà el dia 15 d’agost; a Montferrer i Peramola el 22 d’agost; i els dies 29, 30 i 31 d’agost a la festa major de la Seu d’Urgell. L’horari d’atenció serà de les 00h fins a les 04h de la matinada. Aquest servei compta amb el suport de les comissions de festes d’aquestes poblacions alturgellenques.

Com a novetat, Assexorem estarà obert durant la setmana següent a la festa major de cada població, de les cinc a les sis de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada