L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha programat de nou el ‘Pack Lleure’ que consta d’un total de 5 cursos d’educació en el lleure per aquest any 2013. En aquesta tercera edició del programa hi ha previstes prop de 200 hores de formació específica del món de lleure.

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es valora molt positivament aquesta nova aposta per la formació en el lleure. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Meritxell Planes, ha remarcat que “donem continuïtat amb les formacions del lleure, amb un segon curs de monitors, davant l’èxit obtingut l’any passat”. La regidora també ha destacat que “també tirem endavant els monogràfics oberts a tothom, però especialment adreçats als que han realitzat el curs de directors per tal que puguin ampliar les hores necessàries de formació, cobrint així les necessitats que aquests demanen”.

Planes ha destacat el curs de premonitors, com a “curs formatiu estrella” per a joves que per edat encara no poden presentar-se al de monitors, però que volen fer de premonitors en algun dels casals d’estiu de la Seu i comarca, però que necessiten adquirir una mínima formació en aquest àmbit del lleure.

Pack Lleure 2013

Els cursos que s’ofereixen dins del programa Pack Lleure són de monitor de lleure; intel•ligència emocional; joc, joguina i lleure; premonitor de lleure i coordinador de menjador.

El curs de monitor de lleu tindrà lloc els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, al matí i a la tarda; i els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de juliol a la tarda; els dies 6 i 7 de juliol al matí; i el 8 de juliol al matí. Consta de 100 hores. Els horaris matinals seran de nou a dues del migdia; a les tardes de les tres a les vuit del vespre; i els dissabtes i diumenge de nou a dues i de dos quarts de tres a dos quarts de nou del vespre. El preu de la inscripció és de 253 euros (274 euros per als no empadronats a l’Alt Urgell). Les inscripcions es poden fer fins el 19 de juny a la mateixa Oficina Jove de l’Alt Urgell.

El curs sobre intel•ligència emocional és gratuït i s’impartirà els dies 26, 27 i 28 d’abril amb un total de 20 hores. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el pròxim 23 d’abril.

Els dies 3, 4 i 5 de maig tindrà lloc el curs, també gratuït, dedicat al joc, la joguina i el lleure de 20 hores. Les inscripcions, fins el 29 d’abril.

El curs de premonitor es realitzarà els dies 25, 26, 27 i 28 de juny de 12 hores. Inscripcions obertes fins el 19 de juny. El preu és de 36 euros.

Els dies 21, 22, 28 i 29 de setembre s’impartirà el curs de coordinador de menjador, de 30 hores de classe. El preu és de 113 euros (129 per als no empadronats a l’Alt Urgell). Cal fer la reserva de plaça a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

D’altra banda, cal recordar que ja han finalitzat el curs de directors en el lleure i també està a punt de finalitzar el curs de monitors que es van iniciar ja fa uns mesos. Remarcar que han obtingut un gran èxit de participació, aconseguint un grup molt cohesionat que ha facilitat la seva formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada