L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ofereix la proposta ‘Santa Setmana’ dedicada al lleure

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) ha organitzat per les vacances de Pasqua la proposta dedicada al lleure ‘Santa Setmana’ que engloba tres activitats adreçades als i les joves de la Seu i comarca a partir de 16 anys.

Al respecte d’aquestes activitats, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, afirma que “es tracta de tres tallers referents a tres serveis diferents que oferim des de l’Oficina Jove. Són una bona oportunitat per adquirir nous aprenentatges que serviran als adolescents i joves per ampliar el seu currículum”.

Les activitats

Del 15 al 18 d’abril tindrà lloc el curs de premonitor/a de lleure, que s’adreça a joves de 16 a 18 anys. Aquesta formació s’impartirà de nou del matí a dues del migdia. Per participar-hi cal fer inscripció de manera presencial a la mateixa OJAU. El cost del curs és de 38 euros.

Per dilluns 15 d’abril, de quatre a sis de la tarda, hi ha programada una sessió informativa sobre mobilitat internacional sota el títol ‘Com viatjar amb pocs diners!! Per assistir a aquesta xerrada per conèixer opcions de viatjar a l’estiu a l’estranger cal fer inscripció prèvia a http://bit.ly/viatjarpocsdienrs Aquesta activitat, per a nois noies a partir de 16 anys, és gratuïta.