L’Oficina Jove de l’Alt Urgell convoca els joves per construir els nous plans de joventut

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha convocat als joves alturgellencs per aquest divendres, 13 de gener, a les set de la tarda, al centre cívic L’Escorxador, per tal que participin en un grup de discussió i puguin aportar les seves opinions sobre temes que més els hi afecten.

Per participar en aquesta reunió cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic (alturgell@oficinajove.cat) o trucant al telèfon 973 355 608. L’objectiu d’aquesta trobada de joves de la Seu i comarca és l’elaboració dels diferents plans locals de joventut dels diversos municipis de l’Alt Urgell.

En aquest sentit, la regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes, ha remarcat que “el nou Pla Local de Joventut 2012-2015 ha de ser la guia de les polítiques de joventut de la nostra ciutat durant aquest període”. Planes ha afegit que “esdevindrà una eina important com a guia per millorar els serveis, les activitats i els recursos dels i de les joves de la Seu”.

A més, es portarà a terme una enquesta sobre la realitat juvenil que permetrà treballar amb coherència i d’acord amb les mancances que es detectin, les necessitats i inquietuds de la població jove del nostre municipi. Al respecte, Meritxell Planes ha destacat que una de les prioritats que es volen treballar és l’emprenedoria jove i el retorn dels joves alturgellencs a la Seu i comarca una vegada finalitzen els seus estudis.

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu també es remarca que una altra de les finalitats d’aquest pla local de joventut és aconseguir la implicació directa de tots els joves en les activitats que es porten a terme, així com el dia a dia de la nostra ciutat.

D’altra banda, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell vol continuar millorant els serveis que té en funcionament com són el de l’accés a l’habitatge, la recerca de feina i l’assessorament, entre d’altres. “Volem que sigui un procés participatiu on tots els i les joves puguin dir la seva amb l’objectiu millorar tots els serveis que ja s’hi ofereixen”, ha manifestat Meritxell Planes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.