L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU), inaugurada a l’octubre del 2008, enguany celebra el seu desè aniversari. L’OJAU va ser, juntament amb l’Oficina Jove del Montsià, la primera oficina jove pilot de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), el desplegament de la qual consta actualment de 42 oficines joves.

L’Oficina Jove és un equipament global i descentralitzat de l’administració, adreçat a promoure, potenciar i consolidar l’emancipació i la participació dels i les joves, fruit de la col·laboració i cooperació mútua entre la Direcció General de Joventut, dins el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Actes de celebració del 10è aniversari

Per celebrar els 10 anys, el pròxim dilluns 19 de novembre l’OJAU llança una mostra sota el nom de “10 anys, 10 imatges” d’art efímer a la ciutat representatius d’alguns projectes que s’han dut a terme durant aquests anys, que estaran distribuïts per diferents punts de trobada dels joves alturgellencs.

La programació commemorativa seguirà els dies 20 i 22 de novembre amb unes  jornades dirigides a alumnes dels centres educatius de la comarca, on podran experimentar els diferents programes que l’OJAU ofereix als i les joves a través de tallers pràctics.

A més a més, durant aquests dos dies, també es podrà visitar l’exposició de cartells “10 anys d’OJAU” que engloba les actuacions realitzades per aquesta oficina, i que estarà ubicada a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Foto de família

L’acte central de celebració es realitzarà el dimecres 21 de novembre, a les deu del matí, al centre cívic L’Escorxador, per agrair el suport a totes aquelles persones que han fet possible el bon funcionament de l’OJAU. En aquest acte es farà una foto de família amb els diferents responsables tècnics i polítics que han treballat a l’OJAU durant aquests deu anys.

Concurs Instagram

En el marc d’aquesta celebració, es convoca un concurs de fotografia a través de Instagram, que tindrà lloc del 19 al 23 de novembre. El concurs es basa en fer-se una fotografia (selfie) en un de les 10 grafits distribuïts per la capital de comarca alturgellenca.

El concurs és obert a joves entre 12 i 35 anys. Totes les fotografies hauran de dur l’etiqueta #10anysOJAU, un títol identificatiu i hauran d’etiquetar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell amb @ojalturgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada