L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza el Concurs Mural OJAU 2016, que vol fomentar la participació i l’expressió de joves creadors d’entre 16 i 30 anys. El certamen es farà mitjançant la presentació d’un esbós que posteriorment es reproduirà, amb el suport del grafiter David Segura, en una paret-mural de l’exterior del Centre Cívic l’Escorxador.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, ha detallat que “un dels objectius principals que ens hem marcat des de la regidoria és el foment de la participació jove al municipi”. Iscla valora que “a través d’aquest concurs, per una banda hi donem resposta i, per l’altra, donem l’oportunitat als joves urgellencs d’expressar-se d’una forma artística”.

Els participants poden participar al concurs en grups d’un mínim de 3 persones i un màxim de 5. La temàtica de l’esbós ha de ser algun símbol gràfic que contingui algun objecte relacionat amb els joves i el municipi de la Seu o de la comarca de l’Alt Urgell. Les bases es podran consultar a les pàgines web de l’Ajuntament (www.laseu.cat) i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

La presentació dels esbossos es podrà fer fins al 18 de juliol a la mateixa Oficina Jove. Els guanyadors els decidirà un jurat tècnic, del qual en formarà part la tècnica de disseny de l’Ajuntament i l’expert David Segura,  entre d’altres.

Paral·lelament, els actuals voluntaris europeus de l’OJAU, Artürs i Ieva, han elaborat un vídeo promocional del concurs per tal d’animar als joves a participar-hi (https://youtu.be/gZINCdPr-V4).

Els premis del concurs seran: 5 baixades a Rafting Parc La Seu, un lot de productes del municipi i una invitació per pintar i exposar  en directe el graffiti el divendres 12  d’agost. Aquesta darrera acció formarà part dels actes locals del Dia de la Joventut, durant el qual s’organitzarà activitats amb la diversió, la música, l’amistat, la festa i l’esport com a eixos principals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada