L’Oficina Jove de la Seu implanta el programa Q de Festa! als locals nocturns

El servei de salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell implanta el programa Q de Festa! als locals d’oci nocturn de la Seu com el Complex La Muga, el Pub FM i el Pub l’Estolador. Concretament, aquests tres locals ofereixen un servei de qualitat adreçat als joves, avalat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, passant a formar part d’una xarxa de locals i festivals d’oci nocturn en un projecte pioner a nivell europeu.

Q de Festa! és un programa de prevenció i reducció de riscos per als locals d’oci nocturn que garanteix una sèrie de mesures bàsiques de qualitat, a través de personal format, que ofereixen informació sobre alcohol i drogues, sobre transport públic, aigua fresca, venta de preservatius, entre d’altres serveis com venta d’aliments, carta de còctels sense alcohol i assistència mèdica.

Recordem que fa dos anys, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ja va endegar un nou programa de prevenció de riscos en locals d’oci nocturn anomenat Nits de Qualitat dirigit als joves de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.