ojauEl  Servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha incorporat recentment a dues noves voluntàries, la Marion (de França) i la Lenna (d’Alemanya), que en el marc del programa Erasmus+ (Servei de Voluntariat Europeu) realitzaran fins el pròxim mes d’abril diverses tasques de voluntariat en diferents institucions i entitats culturals de la comarca.

El Servei de Voluntariat Europeu que portaran a terme aquestes dues joves europees acollides a l’Alt Urgell se centraran en les de caire cultural, amb l’objectiu que facin difusió de la nostra cultura entre els joves provinents d’arreu d’Europa, i afavorir l’intercanvi intercultural i animar als i les joves de la nostra comarca a gaudir de les oportunitats d’estada a l’estranger que ofereix el programa Erasmus+.

Ambdues joves realitzaran al llarg d’aquest sis mesos tasques de voluntariat cultural vinculades a diverses entitats de la comarca com Pirineus Creatius. També col·laboraran en projectes propis de l’Oficina Jove, així com en la difusió de les oportunitats el programa Erasmus+ a través de diversos canals com RàdioSeu, tallers a centres educatius i a l’Escola Oficial d’Idiomes, xarxes socials i el Cafè dels Idiomes.

Servei de Voluntariat Europeu

A través del programa Servei de Voluntariat Europeu, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ja ha acollit a 27 joves voluntaris i voluntàries de diferents països de la UE, i s’han enviat 7 joves urgellencs a d’altres països.

Des de l’Oficina Jove alturgellenca es vol recordar que tots aquells joves d’entre 17 i 30 anys d’edat que vulguin realitzar un servei de voluntariat europeu es poden assessorar en aquesta mateixa oficina que alhora és també l’entitat d’enviament de voluntaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada