turisme-massanaDurant l’any passat, l’oficina de turisme de la Massana va atendre 35.653 visitants, una xifra per sobre de l’any 2012, amb 33.418 usuaris. Pel que fa al tipus de visitant, el 57% són famílies, seguides de les parelles (20,8%), grups d’amics (14,3%), individuals (7,1%) i, finalment, grups organitzats (4,8%).

Pel que fa a les nacionalitats, s’ha notat un increment dels visitants francesos, qeu representen el 13,7% del total, amb un augment del 21,8% respecte l’any anterior. Els visitants provinents de l’estat espanyol, però, continuen sent majoritaris, un 58,8%.

Amb aqeustes xifres a la mà, el conseller de Turisme del Comú de la Massana, Sergi Baliellas, ha asegurat que ‘poc a poc comencem a notar els resultats de les campanyes de promoció adreçades al mercat francès’, segons s’explica en un comunicat de premsa.

El Comú també remarca el bon nombre de consultes realitzades per turistes anglesos, russos, holandesos, belgues, alemanys i, en menor mesura, israelians, suecs i diferents països asiàtics.

La majoria d’usuaris de l’oficina massanenca són turistes que pernocten al país (92,1%) i que demanen informació relacionada sobretot amb les activitats de muntanya (54%), a més d’informació genèrica sobre les opcions de lleure al país (33%).

Balielles afirma que ‘la nostra voluntat és oferir la millor atenció al visitant perquè pugui conèixer la gran oferta de natura, de restauració i de lleure que tenim tant a la Massana com al país’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada