L’Oficina de Turisme a París rep un centenar de representants del sector turístic francès

L’Oficina de Turisme a París ha celebrat aquest dimecres un acte de comiat davant un centenar de representants del sector turístic francès. La recepció ha estat encapçalada pel director de l’Oficina de Turisme a Paris, Enric Riba, i s’ha emmarcat en la 24ena edició de les trobades de la premsa francesa organitzades per l’Associació de les Oficines Nacionals Estrangeres de Turisme.

Entre els assistents a l’acte hi havia representants del sector de la premsa nacional i regional francesa, així com l’ambaixadora d’Andorra a França, Maria Ubach, el president del Sindicat dels Touroperadors de França, René-Marc Chickli, el president de l’Organisme Professional de Solidaritat del Turisme, Raoul Navet, i la presidenta de la Federació Francesa de Tècnics Superiors de Turisme Annette Masson. A l’acte també s’ha homenatjat Jacint Rossell, que va impulsar l’oficina el juny del 1965.

Amb aquest acte es dona per tancada l’Oficina de Turisme a Paris, que des de l’octubre estava ubicada a l’ambaixada d’Andorra a la capital francesa. A partir d’ara, gran part de les tasques de comunicació i promoció seran assumides per Andorra Turisme, mentre que hi haurà una representació única i exclusivament comercial a París per donar servei a tot territori francès.

TOTES LES NOTÍCIES