L’Oficina de l’Habitatge es trasllada als baixos de l’edifici ‘Casa Aristot Mora’

La Casa Aristot Mora on s'ubica l'Oficina d'Habitatge
La Casa Aristot Mora on s’ubica l’Oficina de l’Habitatge

L’Oficina de l’Habitatge s’ha traslladat als baixos de l’edifici ‘Casa Aristot Mora’, al carrer Ciutat de Valls número 69 d’Andorra la Vella. L’horari d’atenció presencial és de dilluns a divendres de 8 a 15.30 hores i també es poden fer consultes al correu electrònic habitatge@govern.ad i al nou telèfon de contacte +376 804800.

D’aquesta manera, l’Oficina de l’Habitatge comparteix els baixos de la Casa Aristot Mora amb l’Institut Nacional de l’Habitatge, que també està ubicat en aquest edifici; la primera experiència de gestió pública d’habitatges de protecció pública per part del Govern, gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Armor, i destinat a persones amb risc d’exclusió social o que tinguin necessitats socials.

El servei té la finalitat d’oferir informació, orientació i resoldre els dubtes de la ciutadania sobre aspectes relacionats amb l’habitatge, esdevenint un referent en aquesta matèria. Amb aquest objectiu, l’oficina centralitza i unifica l’atenció en aquesta matèria a través d’un professional especialitzat del Ministeri de Territori i Habitatge, que compta amb una àmplia formació en habitatge per a atendre les consultes; i, si fos necessari, de derivar a altres canals de l’Administració per a dubtes més específics.

[do_widget id=category-posts-pro-64]