La  Universitat d’Andorra, l’Andorra Aviation Academy i l’escola Vatel Andorra, amb el suport d’Actua, seran presents al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, en què es reunirà una completa oferta dels estudis tant universitaris, com professionals i superiors que els alumnes tenen al seu abast. La cita serà entre el 22 i el 26 de març.

La Universitat d’Andorra (UdA), juntament amb altres centres educatius del país, serà present entre el 22 i el 26 de març al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, en què es reunirà una completa oferta dels estudis tant universitaris, com professionals i superiors que els alumnes tenen al seu abast. L’UdA hi prendrà part per cinquè any consecutiu per facilitar informació personalitzada als visitants sobre “els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana” i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis. Amb el suport d’Actua, el conjunt de l’oferta andorrana d’estudis superiors al saló estarà enguany reunit a l’espai ‘Estudia a Andorra’, en què, a més de l’UdA, s’hi podrà trobar l’Andorra Aviation Academy i l’escola Vatel Andorra.

La presència de l’UdA al Saló de l’Ensenyament està en línia amb la voluntat d’obertura de la institució per oferir formacions adreçades a estudiants d’arreu del món, promovent la mobilitat i els intercanvis internacionals, segons posen en relleu des del centre.

El Saló de l’Ensenyament, que té lloc al palau 2 del recinte firal de Montjuïc, és el punt de trobada anual entre l’oferta i la demanda del món educatiu, i una eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. En total es preveu reunir-hi uns 175 expositors i 70.000 visitants.

(Text: ANA / Foto: UdA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada