hotel2Comencem un període clau a nivell turístic. La neu és un dels grans atractius de les festes. D’avui i fins a Reis l´ocupació hotelera se situa entre el 80 i el 90%. La majoria de clients són de proximitat i faran estades d´uns tres dies. Els mercats de proximitat es recuperen, però no s´ha trobat substitut al buit que deixarà el mercat rus.

Les xifres d´ocupació amb les quals han començat les festes són similars a les d´anys anteriors.

D´avui i fins a l´1 de gener les reserves ja deixen una ocupació del 90%, a partir d´aleshores i fins a Reis, és del 80%.

El turista que visita Andorra es passa una mitjana de 3 dies o 3 dies i mig al país per fer compres o gaudir de la neu. El fet que enguany moltes festes siguin entre setmana afavoreix que es facin estades més curtes però que hi hagi més rotació. La majoria dels que ens visitaran aquests dies ve del costat espanyol.

Després d´un temps en retrocés ja es parla d´expectatives de creixement, sobretot d´aquest tipus de client.

El mercat israelià i el brasiler encara suposen un contingent poc destacat en el global dels que ens visiten aquests dies i l´aposta per l´alemany sembla que no acaba d´encaixar per suplir la davallada que, de ben segur, deixarà el turista rus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada