La  Unió Hotelera serà el proper soci del Museu Carmen Thyssen, un atractiu que, segons l´entitat, els pot ajudar en temporada baixa, que començarà passats aquests dies. Feia quatre anys que no hi havia una Setmana Santa tan tardana. Sembla que la platja ha guanyat el pols a la neu. A falta de tancar xifres, l´ocupació hotelera aquests dies es marca en el 70%.

És sabut que quan Setmana Santa cau tard les xifres a la Unió Hotelera no són les més celebrades. Hi ha més visitants que trien les parròquies centrals i és que la neu sembla que, ara per ara, no és motiu de visita. Les parròquies baixes ronden el 75-78% d’ocupació, mentre que a parròquies altes registren un 65% aproximadament, segons explica el president de la Unió, Manel Ara.

Acabada Setmana Santa molts hotels tancaran i d´altres seguiran treballant per salvar una ocupació mitjana al voltant del 50% fins al juliol. Mentrestant busquen al·licients com esperen que ho sigui el Carmen Thyssen. “És una molt bona oportunitat per revifar la demanda”, creu Ara.

La xifra prevista d´entrada de cotxes durant tota la setmana es va fixar en 152.000. Amb tot, fins ahir el parcial s´havia superat en 8.000. Així que s´haurà de veure si l´estadística acompanya i ajuda a augmentar l´ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada