L’ocupació de la primera quinzena d’agost baixa un 5’5% i se situa en un 71’45%.

L’ocupació registrada en la primera quinzena del mes es situa en un 71’45%. Aquesta xifra, s’ha situat entre un 5’50% i 6’00 % per sota de la registrada l’any passat per al mateix període i lluny de les registrades els anys anteriors amb diferencials que s’incrementen en alguns anys fins al 15’00%.

Tenint en compte les xifres inicials d’ocupació, les previsions de l’ocupació general per al mes d’agost es preveuen entre la franja del 70’00% i el 72’50%. Xifres que encara que millors que les dels mesos precedents, no es poden qualificar ni de bones ni satisfactòries.

Respecte les previsions d’ocupació per aquest cap de setmana, la xifra es situa lleugera-ment per sobre del 75’00%, En aquest punt cal indicar que el volum de reserves de darrer minut i passants pot incrementar aquestes ocupacions fins al 77’50% – 80’00%.

Les parròquies de les Valls del Nord són les que millors índexs d’ocupació presenten, per contra, els establiments de la parròquia de Sant Julia son els que marquen les ocupacions més baixes de tot el país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.