L’obra de l’ENA ‘Quins clàssics!’ fa doble sessió a l’Auditori Claror

Amb  l’assistència d’una trentena de persones, l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià ha estat l’escenari aquest dissabte d’una doble representació de l’obra ‘Quins clàssics!’ de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), un espectacle dirigit per Ester Nadal i que ha comptat amb la participació dels actors Boris Cartes i Sergi Vallès. La 10a temporada de teatre de l’ENA acabarà aquest mes d’octubre després de sis mesos de representacions.

Després de representar-se el mes de juny a la sala de les Fontetes de la Massana, l’obra “Quins clàssics!” ha arribat aquest dissabte en doble sessió a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià, amb l’assistència d’una trentena de persones. L’espectacle, adreçat al públic juvenil i adult, està produït per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i Maria Hervàs.

Amb direcció d’Ester Nadal, ha comptat amb la participació dels actors Boris Cartes i Sergi Vallès. En l’espectacle, el departament d’Ensenyament inicia una prova pilot, basada en acostar els clàssics de la literatura universal de forma intensiva. A tal efecte, escullen un professor –interpretat per Boris Cartes- per dur-ho a terme i quatre clàssics: ‘La Ilíada’, ‘Hamlet’, ‘Frankenstein’ i ‘La metamorfosi’. Tot transcorre amb tranquil·litat perquè així s’ho ha proposat, quan de sobte apareix a l’aula una visita inesperada: un inspector d’ensenyament –Sergi Vallès- irromp a la classe amb l’objectiu de fer un seguiment i avaluació d’aquest experiment que ja d’entrada no veu amb bons ulls. El públic, que feia d’alumne, ha participat directament de la representació.

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) està duent a terme entre els mesos de maig i octubre la 10a temporada de teatre. En aquesta temporada, la direcció artística de l’ENA, formada per Mònica Vega, Alfons Casal i Joan Hernández, presenta un cartell que combina el teatre de text, nous formats escènics, pedagogia teatral i espectacles familiars. La majoria de propostes són de producció pròpia.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.