Un  cop finalitzat el curs escolar, i tal com es va anunciar, aquest dilluns s’han reprès les obres de la xarxa separativa d’aigües al carrer de la Creu Grossa que, alhora, serveixen per canviar amb caràcter d’urgència un tub de fosa gris que és un dels subministraments principals d’aigua potable de la parròquia.

El canvi respon al risc de trencament d’aquest tub mentre es fan els treballs d’excavació amb el conseqüent perill per als operaris que hi treballen. Les característiques del carrer de la Creu Grossa i les necessitats de l’obra obliguen a interrompre de manera total la circulació durant els mesos de juliol i agost. Els vehicles provinents de l’hospital pel carrer Sant Andreu són desviats a partir d’avui pel carrer de les Canals (ambaixada de França). De la mateixa manera, per accedir al carrer Bisbe Príncep Iglesias cal fer-ho a través del carrer Doctor Molines.

A partir d’aquest dilluns està prohibida la circulació en direcció a aquest carrer a través de l’avinguda Meritxell. El Servei de Circulació ha reservat algunes places a la zona per als veïns afectats.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada