Loan fa balanç de la temporada amb la premsa al karting de Pal

El jove pilot Àlex Loan ha fet balanç de com va la temporada a la Fórmula Renault 2.0 ALPS. Després de quatre curses i aprofitant l´aturada de l´estiu, el lauredià va compartir amb la premsa, el passat 16 d´agost, les seves sensacions i objectius del que queda de temporada.

Loan deia: “Les dues primeres curses no van sortir com esperàvem. A Monza vaig haver de sortir el darrer, i a Pau, ni vaig poder còrrer. A partir d´aleshores, els resultats han anat millor. Ja a Imola vaig poder puntuar i a Spa-Francorchamps vaig estar molt a prop dels punts.”

A loan li queden tres curses aquesta temporada. La primera d´elles arriba al circuit Redbull Ring d´Àustria, el primer cap de setmana de setembre.

Després, arribaran les curses de Mugello, a Itàlia, i la del circuit de Montmeló a Catalunya. “El meu objectiu a aquestes curses, ha de ser el de seguir millorant per intentar sumar punts. Ara estic el dinovè de la classificació, i el novè d’entre els pilots joves. Espero tenir bones sensacions amb el cotxe i poder seguir evolucionant”, afegia el lauredià.

El coach personal del pilot, Thierry Canga deia que “la temporada està sent difícil. Enguany hi ha més nivell de pilots i s´exigeix més a tohom. El reglatge del cotxe tampoc no ha estat sempre bé per a l´Àlex. A les curses que queden, l´objectiu ha de ser el seguir evolucionant i aconseguir els millors resultats de la temporada”

Loan i Canga van fer aquestes declaracions al karting de l´estació de Pal durant una jornada on el pilot va participar en un acte lúdic i divertit amb la premsa alliçonant als periodistes en la conducció d´un kart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.