Llum verda a vuit autoritzacions de treball especials de metge per a la temporada d’esquí

Les pistes d'esquí del PAs de la Casa
Les pistes d’esquí del Pas de la Casa. Foto: ARXIU

El Govern ha donat llum verda a sis decrets d’habilitació especial per exercir la professió titulada de metge/essa i dos per exercir la professió titulada de metgessa especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, durant la temporada d’hivern 2020/2021 en l’àmbit dels centres mèdics d’atenció a les pistes d’esquí del Principat d’Andorra. Amb aquests decrets el Govern vol donar resposta a les necessitats sectorials laborals dels camps de neu per aquesta imminent temporada d’esquí.

Els centres mèdics d’atenció a les pistes són els responsables de proporcionar l’atenció sanitària immediata als usuaris de les pistes que així ho requereixin, tant per haver patit un accident com per altres problemes urgents de salut. Igualment han de preparar el pacient adequadament per ser transportat a un centre hospitalari, en cas de ser necessari.

D’aquesta manera, les estacions d’esquí es doten dels efectius sanitaris temporals que creguin convenients per complementar els seus equips permanents, i que els permetin desenvolupar adequadament les seves funcions d’atenció sanitària dels usuaris dels camps de neu.

TOTES LES NOTÍCIES