El procés de transformació de SECNOA d’una societat pública a una societat d’economia mixta i de concessió per l’explotació del Camp de neu d’Ordino-Arcalís, culmina avui amb l’acte de signatura i la compareixença del cònsol major d’Ordino, J. Àngel Mortés i Joan Viladomat, en representació de SECNOA. Ha estat un acte sobri però emotiu en què s’ha fet un repàs de la història del camp de neu i s’han apuntat les línies estratègiques de la nova etapa que comença amb l’entrada de nou capital. A la signatura del nou contracte de concessió, hi ha assistit el cap de Govern, el síndic, les autoritats de la parròquia i els ex-consols d’Ordino. Mortés ha volgut donar les gràcies públicament a tots els ex-mandataris de la parròquia que en els successius mandats comunals han esmerçat tots els esforços econòmics, materials i humans a fi de tirar endavant aquest motor econòmic per la parròquia.

En la seva intervenció, Mortés s’ha referit al Pla director i a la suma de l’excel·lent treball fet els darrers anys amb paraules d’agraïment per l’equip de treball encapçalat per Xabier Ajona, com les principals llavors que han donat fruit. Atret per aquest canvi de tendència, el nou accionista, la societat SAETDE, amb més de 60 anys d’experiència en el sector, ofereix garanties per assolir la viabilitat i l’autosuficiència necessàries al camp de neu, que el Comú d’Ordino no podria oferir. “La signatura obre un horitzó d’expectatives i oportunitats pel camp de neu, per la parròquia d’Ordino i també per al país”, ha reiterat el cònsol.

El procés d’adjudicació definitiva a SECNOA SA, per la concessió administrativa de l’ús privatiu i l’explotació dels béns i drets que integren el Camp de neu d’Ordino-Arcalís, es va atorgar el passat 7 de febrer, com a resultat del concurs públic convocat el 10 de novembre de 2017. El procediment administratiu per a la concessió del concurs es va donar a conèixer prèviament, en una reunió pública a la que van poder assistir tots els habitants de la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada