Lluís Cartes estrena en directe “El país dels nans cabuts”

Lluís Cartes presenta el seu nou disc a l’escenari dels festivals Colors de música. “El país dels nans cabuts”, el seu quart treball, ha animat el públic de la plaça Coprínceps amb els seus jocs de ritmes i el to satíric de les cançons.

Un públic divertit i bolcat. Lluís Cartes ha presentat aquesta tarda a la plaça Coprínceps el seu quart treball, “El país dels nans cabuts”, dins el cicle Colors de música. Un disc diferent del que s’ha pogut escoltar fins ara. Segons el mateix cantautor, “amb més sàtira i no tan trascendentalisme”. També fa un gir “en el tipus d’arrenjaments, estilísticament molt diferenciats dels tres treballs anteriors”. A més, “té un punt més teatral”, ja que el músic ha incoporat la seva experiència en música per a teatre i sonoritats que recorden el circ.

Cançons que critiquen la societat occidental, el poders fàctics que ho controlen tot i els oprimits, que estan contents de ser-ho. Despertar consciències i expressar l’inconformisme són els objectius. També destaquen les novetats instrumentals, amb el so de “clarinets, acordions, arpes de boca i algunes percussions que no havia fet servir mai”. Fins i tot, diu, “patrons de pasodoble i música balcànica”

Fa un mes que la banda ha començat a assajar i a partir d’aquest concert d’estrena començaran a cercar nous escenaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.