Llovera i Ford Trucks Espanya “es diuen sí” un any més

Signant el compromís per a una temporada més, Albert Llovera i José Luis Quero (FotoEsport)
Signant el compromís per a una temporada més, Albert Llovera i José Luis Quero (FotoEsport)

Ford Trucks Espanya ha anunciat amb satisfacció la renovació del compromís amb Albert Llovera com el seu ambaixador de marca per al 2024. Aquesta associació, que es va iniciar l’octubre de 2022, ha demostrat ser una inspiració per a tots els membres de l’equip de Ford Trucks España, la seva xarxa de concessionaris i punts de servei, així com per als seguidors de la marca en xarxes socials.

Albert Llovera, amb la seva destacada carrera com a esportista i el seu incansable esperit de superació, personifica els valors de Ford Trucks Espanya de determinació, passió i compromís amb l’excel·lència. José Luis Quero, CEO de Ford Trucks España, destaca que “l’Albert és un exemple inspirador de superació i resiliència, qualitats que són fonamentals per a Ford Trucks España. Tinc la certesa que amb l’Albert en el nostre equip, continuem enfortint els nostres valors i marcant diferències en el mercat espanyol”. I, a més, afegeix: “Estem emocionats de continuar treballant junts i de portar la marca Ford Trucks a nous horitzons.”

Per part seva, Llovera manifesta que “estic molt content de continuar sent part de la família Ford Trucks. La meva relació amb la marca s’ha enfortit amb el temps, i estic ansiós per continuar promovent els valors de Ford Trucks, amb els quals m’identifico plenament”.

El pilot andorrà acaba de tornar del Marroc on ha completat unes proves inicials en les localitats d’Errachidia i Merzouga, al costat de la seva navegant Margot Llobera i el seu mecànic, Marc Torres: el trio que tripularà el camió de l’equip Fesh-Fesh en cas que es confirmi la participació al Dakar 2024. Aquests tests han estat la prova definitiva de les millores incorporades al camió en les últimes setmanes, destinades a optimitzar la suspensió i potència del vehicle, així com la nova versió del sistema d’acceleració amb els comandaments en el volant.

TOTES LES NOTÍCIES