lloveraAlbert Llovera-Àlex Haro (Abarth Grande Punto S2000) no faltaran a la cita, divendres que ve (dia 21) en el podi situat a la Plaça d’Espanya de Lorca, per iniciar la seva participació en el Campionat d’Espanya de ral·lis de terra 2014. Les especials del Ral·li Terres Altes, de grats records per al tàndem d’Abarth, donaran les primeres referències d’els qui seran els rivals a batre al llarg de la present temporada.

El recorregut que els organitzadors de la prova, Automòbil Club de Lorca, han preparat per a la tercera edició del seu ral·li té un total de 391,60 km dels quals gairebé 100 km seran de velocitat.

Els 30 equips inscrits al ral·li hauran de superar 9 especials (5 diferents) distribuïdes de manera desigual. És a dir, un bucle de dos especials A (14,56 km) i B (12,84 km) configuraran les dues seccions inicials. En la continuació el tram C (9,45 km) s’haurà de superar tres vegades mentre que l’especial D (13,18) solament una en la secció 3. Està previst que el ral·li s’acabi amb la disputa d’una especial espectacle de 1 km situat en una zona propera al parc d’assistència.

Llovera afronta aquesta primera cita de la temporada amb ganes de començar a dissipar els habituals dubtes de l’inici de qualsevol campionat: ‘Solament fa falta mirar la llista d’inscrits per adonar-se que el campionat ha crescut tant a nivell de quantitat com de qualitat pel que fa als possibles rivals. Per a mi això és un estímul, nosaltres intentarem imposar un ritme competitiu des de l’inici i a veure que passa. Com he comentat en diverses ocasions, el nostre objectiu és el Grup N i lluitarem a tope per aquesta opció’. A part de complir amb diversos compromisos professionals (conferències, premsa, esponsors,…) Albert ha pogut pujar al S2000 d’Abarth i fer un test abans de desplaçar-se a Lorca: ‘No tenim grans novetats en la nostra mecànica, a més seguirem calçant pneumàtics DMACK en les nostres rodes. A PCR han fet un repàs a fons i les sensacions en el test que hem fet han estat molt bones. L’Abarth segueix sent molt competitiu i estic convençut que ho podrem demostrar’.

Abans d’iniciar el desplaçament cap a terres murcianes, Albert Llovera tindrà temps de fer una conferència a Saragossa. Una vegada acabat aquest esdeveniment ja es posarà el xip de ral·li per superar les sempre denses jornades prèvies a la competició. El dijous (dia 20) desplaçament a Lorca i el divendres (dia 21) els reconeixements de les especials i les habituals verificacions abans d’acudir a les 20h00 al podi per participar en la cerimònia de sortida.

La sortida real del ral·li, que es farà des de l’assistència situada en el Centre Comercial Parc Almenara, està prevista a partir de les 7h00 del dissabte (dia 22). A les 20h00 del mateix dia es durà a terme el lliurament de trofeus en el podi situat en l’esmentat centre comercial.

Text i foto: Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada