Llovera-Gotlib-Martinec posen rumb a Chielecito a … 50 km/hora

Segueixen les peripècies de l’equip Bonver Dakar Project i és de suposar que para tots els supervivents del Dakar.

En aquests moments, després de segellar el carnet de ruta en l’assistència de Salta, Albert Llovera-Charly Gotlib-Jaromir Maerinec, al volant del Tatra 538, han posat rumb a Chielecito per carretera d’asfalt, des d’on, si no hi ha canvis d’última hora, iniciaran la 10a etapa que els portarà a Sant Joan.

En aquest llarg desplaçament, són gairebé 800 km, els camions no poden superar els 50 km/hora. Corren el risc de ser multats per la policia argentina i penalitzats pels organitzadors del Dakar.

Fins a arribar a Salta, Llovera i els seus companys han fet, durant la jornada d’avui, un desplaçament de 200 km, concretament des del lloc en què van poder descansar una mica (3 hores) i dutxar-se, ja que van tenir la sort de trobar un hotel. A més van poder reparar la mecànica del seu Tatra, concretament l’eix davanter abans de reiniciar la marxa.

Llovera ens comentava que: “Ahir vam perdre temps perquè vam estar ajudant a camions enganxats en el fang. Estic content i molt animat per tenir opcions d’aconseguir la meva millor classificació en la prova. És cert que falta molt però cada vegada estem més a prop”.

Aquesta nit poc podran descansar si els horaris i recorregut de l’etapa Chiecito-Sant Joan (751 km, 451 cronometrats) es respecten.

Text i foto: Fotoesport

2 comentaris

  1. Raymond, les cròniques ens les envien fetes. Si teniu qualsevol altra redactat o fotografia amb molt de gust ho publicarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *