Llorts acollirà dissabte la segona prova del Campionat d’Andorra de Contrarellotge

Demà dissabte, 4 d’agost a les 16 h a la plaça major de Llorts, tindrà lloc la sortida de la segona prova del 7è Campionat d’Andorra de Contrarellotge, la Pujada a la Coma d’Arcalís amb un recorregut de 13 km. La prova ciclista s’inclou en el programa de la Festa Major de Llorts, que tindrà lloc aquest cap de setmana. Les inscripcions estaran obertes de les 14.30 a les 15.30 h a la zona de sortida. La tercera i última prova del Campionat es disputarà el diumenge 2 de setembre amb la Pujada a Sorteny, un recorregut de 12 km amb la sortida del primer corredor a les 10.30h del centre d’Ordino.

El repartiment de premis als guanyadors i el sorteig de regals als participants de la segona prova, tindrà lloc el mateix dissabte al centre de Llorts, després s’oferirà un aperitiu per als assistents.

Diumenge, 5 d’agost tindrà lloc la Travessa d’estiu de la Massana i Ordino, amb sortida i arribada de la plaça Prat de Call d’Ordino. S’espera arribar a una participació de 200 personesm entre les tres curses que es proposen per enguany amb el lema de Casamanya Express: la copa d’Andorra de curses de muntanya, la cursa de mitja muntanya i una passejada popular.

(Foto: Comú d’Ordino)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.