rentadora

Hi  ha llocs en els quals és més adequat instal·lar una rentadora. Us donem algunes claus que us ajudaran en aquesta tasca.

D’acord amb els estudis sectorials, una quarta part de la producció anual d’acer és destruïda per la corrosió i el efectes de la humitat. Per tant, un dels llocs preferits per molta gent per situar la rentadora (la terrassa) és una idea que cal descartar. Malgrat que moltes empreses punteres del sector de la fabricació d’electrodomèstics utilitzen materials resistents i duradors, el millor emplaçament de les rentadores es troba a l’interior de la llar.

Si penseu en les cases dels vostres familiars, amics o coneguts us adonareu que el 70% d’ells col·loquen la rentadora a la cuina. Aquest error tan comú posa en relació els gèrmens i les males olors presents en la roba bruta amb el lloc en el qual es processen els nostres aliments. Per tant, malgrat que per costum pugui semblar la opció més lògica no és, des del punt de vista higiènic, la més aconsellable.

L’ideal, en aquest cas, per col·locar el nostre electrodomèstic seria, en principi, comptar amb un espai específicament per a la roba bruta i la rentadora. Si a casa vostra compteu amb una estància àmplia com a vestidor situar la rentadora o assecadora en aquest espai pot ser la millor opció. Si cap d’aquestes opcions us convenç o s’adequa a la vostra disponibilitat d’espai, sempre us queda la opció de recórrer al “pla B” de situar aquest electrodomèstic en el bany, una altra de les possibilitats més utilitzades.

Font: espaciohogar.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada