efpemL’Escola de Formació de Professions esportives i de Muntanya (EFPEM) ha lliurat aquest dimecres els diplomes d’educadors esportius en les diferents modalitats formatives. L’acte s’ha celebrat al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Concretament, 28 alumnes han rebut el diploma de Monitor d’esquí alpí, 12 el diploma d’Acompanyants de muntanya, 5 el diploma de Monitors de surf de neu i 7 alumnes més el diploma de Guia de descens de barrancs.

Tots aquests educadors esportius han realitzat una formació d’entre 900 i 1.100 hores de durada que s’ha realitzat entre dos i tres anys. La qualificació obtinguda és la màxima que es pot assolir a Andorra en la modalitat esportiva corresponent. Actualment la majoria d’aquests professionals treballen com a monitors o guies professionals en les diverses escoles d’esquí i empreses de guiatge en muntanya a Andorra.

L’Escola de Formació de Professions esportives i de Muntanya té personalitat jurídica pròpia i depèn directament del ministeri titular del Departament d’Educació. L’EFPEM té com a principal funció la formació mitjançant l’organització dels corresponents cursos dels monitors i entrenadors d’esport.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada