Aquest dimarts va tenir lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall l’acte de lliurament dels certificats de la segona convocatòria del curs de manipuladors de substàncies que esgoten la capa d’ozó i determinats gasos fluorats d’efecte hivernacle. D’aquesta manera, el Departament de Medi

Ambient ha capacitat com a manipuladors de substàncies regulades 17 persones que han seguit una formació específica i una prova d’avaluació.

El Reglament sobre les substàncies que esgoten la capa d’ozó i sobre determinats gasos fluorats d’efecte hivernacle, del 10 de setembre del 2010, exigeix que les persones que manipulen aquestes substàncies regulades o els dispositius associats han d’estar degudament formades i autoritzades.

El Govern d’Andorra va formalitzar l’any 2013 una col·laboració amb Adelca (Associació d’Empreses de Lampisteria i Climatització d’Andorra) per organitzar i impartir formacions professionals a les persones que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit d’aquestes substàncies regulades perquè puguin disposar del certificat d’aptitud exigible.

Durant el passat mes de novembre es va desenvolupar de forma satisfactòria la segona convocatòria d’aquesta formació que dona continuïtat a la que ja va tenir lloc durant el mes de juny. Un total de 38 persones han obtingut el certificat corresponent en aquestes dues edicions.

Enguany tindran lloc noves convocatòries d’aquest curs amb l’objectiu d’ampliar el nombre de persones capacitades dins dels sectors que manipulen aquestes substàncies regulades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada