Lliurament dels títols de la 2a edició del postgrau en Mediació

La sala d’actes de la Universitat d’Andorra (UdA) ha acollit aquest vespre l’acte de lliurament de diplomes de la segona edició del postgrau en Mediació, una formació que es va impartir el curs passat a l’UdA en col·laboració amb el Consell de l’Advocacia Catalana. Vint persones han superat el procés d’avaluació del programa.

En nom de la promoció, la titulada Jèssica Obiols ha volgut remarcar en el discurs de postgraduació que “la Universitat d’Andorra és una gran institució, i com a tal ofereix formacions que són, totes i cada una d’elles, d’excel·lent nivell”. La cerimònia també ha comptat amb la intervenció dels coordinadors acadèmics, Ramon Tena i Antoni Vidal, i el lliurament de títols ha estat presidit pel Secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan Antoni León, acompanyat de la directora del Centre d’Estudis Virtuals i d’Extensió Universitària de la Universitat d’Andorra, Montserrat Casalprim, el president del Consell de l’Advocacia de Catalunya, Ignasi Puig, i Anton Borrell en representació del Col·legi d’Advocats d’Andorra.

La segona edició del postgrau en Mediació s’adreçava principalment a persones en actiu en els àmbits del dret, la psicologia i els recursos humans. L’objectiu era formar professionals en els coneixements, teòrics i pràctics, necessaris per poder exercir com a mediadors a Andorra. Les classes van representar un volum de 170 hores lectives.

A més del diploma de postgrau en Mediació expedit per la Universitat d’Andorra, que permet sol·licitar la inscripció al Registre de Mediadors, els titulats han rebut un diploma del Consell de l’Advocacia Catalana que els dona accés a la inscripció a Catalunya.

Text i foto: UdA