Lliurament de premis del XVè Multicampionat Social de la Gent Gran d’Andorra la Vella

La Consellera de Social, Maria Neus Farré, acompanyada del Conseller d’Aparcaments, Eduard Andueza, han fet entrega dels premis als guanyadors del XVè Multicampionat Social de la Gent Gran d’Andorra la Vella, a la Casa Pairal.

El Multicampionat Social de la Gent Gran d’Andorra la Vella 2015, que es va iniciar a principis d’octubre i es va tancar la segona setmana del mes de novembre, va comptar amb 74 participants en totes les modalitats proposades. Enguany, el Campionat de Botifarra l’ha guanyat la parella formada per Sebastià Guijarro i Jaume Balasch, que ha representat la parròquia d’Andorra la Vella al Campionat Nacional; els primers classificats en cadascuna de les competicions de Brisca, Petanca, Dominó, Billar i Rumikub han rebut el seu premi especial i a tots els participants se’ls ha ofert els regals donats per les empreses patrocinadores.

15 anys de pràctiques de jocs esportius i de lleure

D’ençà l’any 2001, quan es va començar a organitzar el campionat social de petanca de la gent gran, l’Equip de Cases Pairals i Casal Calones de la Conselleria de Social ha anat incorporant diferents modalitats, convertint-lo en un “multicampionat”.

867 padrines i padrins s’han inscrit a les competicions

Durant aquests 15 anys, han participat a aquestes activitats un total 867 persones, amb una mitjana anyal de 58 inscrits, i amb una incidència espectacular els darrers 9 anys, en que s’ha registrat una mitjana de més 82 competidors en cada edició.