totemEl Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, el projecte per construir i instal·lar un tòtem a la illeta elevada de la frontera franco-andorrana, al Pas de la Casa.

En el marc de la campanya de millora i embelliment dels accessos al Principat d’Andorra, i donada la manca de senyalització a l’entrada del Pas de la Casa per la frontera franco-andorrana que informi que estan en terra andorrana, s’ha cregut convenient la instal·lació d’un tòtem que ho indiqui. Així, a proposta del Ministeri d’Ordenament Territorial, el Consell de Ministres ha aprovat la licitació d’aquests treballs, que contribuiran a eliminar la confusió dels visitants en el moment d’entrar a Andorra.

El projecte contempla tant la construcció del tòtem com la seva implantació en la illeta elevada de separació de carrils a la CG2. Els treballs inclouran la retirada, recuperació i reubicació de la senyalització existent, l’enderroc de part de la jardinera central, la recuperació de part dels materials i llums d’abalisament, el desplaçament d’un fanal, la construcció del tòtem, la formació de la base de formigó per al tòtem, la refecció de la jardinera central i la instal·lació elèctrica dels elements desplaçats i l’enllumenat del tòtem.

La licitació aprovada avui es fa mitjançant concurs nacional amb modalitat ordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada