Llibreries per als infants

Els nens, amb el temps, acumulen molts llibres i joguines i es fa necessària una solució d’emmagatzematge que no sigui la típica caixa de joguines al terra.Una bona alternativa seria col·locar uns quants prestatges i llibreries, dissenyades especialment perquè puguin servir tant per a un nen petit com per a un adolescent. Podeu trobar moltes opcions d’estils disponibles.

Les que acostumen a combinar amb tot tipus d’estils decoratius són les tradicionals pintades de blanc o amb un acabat de fusta natural. Però també podeu trobar una àmplia varietat de prestatgeries en colors pastel, de formes divertides o pintades amb motius de personatges de dibuixos animats.

Moltes de les prestatgeries per a nens petits inclouen cistells o recipients de plàstic a mida, que ajuden a augmentar la vida útil del moble, ja que en un futur es poden treure els cistells perquè la prestatgeria sigui més apropiada per a un adolescent o adult jove. A l’hora d’instal·lar una prestatgeria heu de tenir en compte la seguretat dels nens, per això convé que les fixeu a la paret amb ancoratges que aguantin molt de pes, i que us assegureu que les baldes estan unides amb prou fermesa i que siguin suficientment fortes per aguantar tant el nen, si hi puja, com els llibres.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES