Si  el nombre de turistes que visiten Andorra va lligat a l’entrada de vehicles per totes dues fronteres, aquest mes de setembre n’hi ha hagut menys que ara fa un any. Això sí, el descens no és gaire marcat.

Aquest setembre, el nombre de vehicles que han entrat al país ha estat de gairebé 340.000. La xifra exacta és un 0,5% inferior a la de setembre de l’any passat, especialment a la frontera del riu Baladrà, on la variació negativa frega l’1%. Això sí: les xifres acumulades des d’inici d’any es mantenen positives, tot i que ha minvat un 1,2% el nombre d’entrades per la frontera francoandorrana, l’augment del 2,2% de les del riu Runer deixen el total en un 1% positiu.

Malgrat la tendència negativa d’agost i setembre, pel que fa al nombre de vehicles que han entrat els últims dotze mesos, la corba també es manté encara positiva. El total de vehicles que han entrat al país des de setembre del 2015 és de 4.193.000, xifra que representa un increment de l’1,6% pel creixement a la frontera hispanoandorrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada