Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Els diners poden ser un problema aquests dies, sembla que tenen moltes ganes de marxar de casa i això no és massa bo que diguem. Cal que estigueu al cas de per on passen i anireu millor. També haureu de posar atenció en el camp de la parella que el teniu una mica deixat, cosa no massa bona si voleu mantenir una bona relació, de vegades cal cultivar el diàleg i el compartir més moments junts.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu uns dies pensant que tothom us en vol fer alguna, tot i que en realitat no és així, els pensaments seran una mica negatius i això és una cosa amb la que haureu de lluitar perquè no se us mengi. És bo buscar sempre el costat positiu i trencar amb la repetició de pensaments recargolats i conflictius. Si podeu controlar això, anireu molt millor i els del vostre voltant també, a part els amics us recolzen.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

A part de que en el camp de la feina podeu estar molt variables, cal tenir en compte que estareu molt sensitius, cosa que us farà força vulnerables. Seria important que anéssiu en compta amb qui li digueu les coses i també de quina manera, ja que de vegades les formes són les que ho fan perdre tot. De totes maneres hi haurà una part romàntica que no us traurà ningú i que us aportarà meravelles.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tot i que tallareu el rotllo a més d’una persona per la direcció i la facilitat que tindreu per dir el que penseu, no serà motiu per perdre les amistats, tot el contrari en guanyareu de noves que us faran estar més contents i més segurs de que al món hi ha bona gent i que si us ho proposeu tot és més fàcil del que sembla sense haver de parlar tant de tot.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Us costarà veure-us bé, però perquè us fixareu massa en els detalls de tot us veureu les coses que no us agraden a tot arreu. Potser us aniria bé no fer tant de cas a les petites coses i mirar de passar-ho millor viatjant i canviant d’aires, cosa que ara mateix us aniria molt bé per distreure-us dels maldecaps, és bon temps per sortir, fer-ho serà bo per vosaltres i pels vostres amics.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si poseu tota la vostra energia en algun projecte, segur que l’aconseguireu. No cal dir que heu de posar-hi les ganes i a més heu d’encarar bé el que voleu aconseguir per fer més força, però esteu en un moment molt bo per prendre decisions importants. També us cal saber que les responsabilitats se us faran pesades i la paciència serà difícil de mantenir, heu de ser més constants perquè vagi tot millor.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els vostres instints estan una mica revolucionats i us costa fer les coses perquè no us podeu concentrar en gairebé res. Cal que no us ho agafeu malament, ja que seran només uns dies i prou. Si podeu, busqueu la manera de tenir més conversa amb la vostra família, ells us necessiten i si els hi doneu suport, els fareu estar molt més bé. En el camp de la parella us haureu d’esforçar per suavitzar la situació.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les emocions estaran molt contrastades, per una banda us sentireu molt a gust i per l’altra hi haurà un estat de nervis i de tensió que us farà sortir molt la ràbia que porteu dins, fent que contesteu més ràpid del normal i sense pensar. Mireu de relaxar el contrast perquè no us ho faci passar malament i sobretot per no actuar a la desesperada fent que després les coses se us compliquin.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En temes de feina i de diners hi haurà bons moviments que us faran estar més tranquils i contents, només els heu de saber veure, ja que no seran massa grans. El que heu de tenir present és que en alguns moments se us escaparan de les mans les ganes de dominar i controlar la situació i podeu ser massa autoritaris fins al punt de passar-vos amb els amics marcant tot el que han de fer.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Li donareu moltes voltes al cap amb tot i no sembla que trobeu solucions per les històries que us passen. Si em voleu creure, no penseu tant i deixeu que tot vagi agafant el seu camí tranquil·lament. De fet el tema que més us preocuparà va relacionat amb la salut i aquest tema sempre necessita temps i paciència. Per anar bé el millor és tenir ganes de tirar endavant i fer el que calgui.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estareu una mica irritables, saltant ràpid quan us sentiu amenaçats per qualsevol cosa. Potser us aniria bé marxar a veure mon o canviar d’aires ni que sigui una estoneta. Si podeu, feu coses que us renovin i us facin estar més relaxats. Ara és bon temps per sortir a caminar i a respirar a la natura i us aniria perfecte. No us recomano que us feu un canvi de pentinat que aquesta vegada no sortirà bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Feliços i sense maldecaps és com voleu i podreu aconseguir estar aquests dies, com que estareu contents tot es farà més fàcil i no tindreu cap problema per girar les coses a millor si us ve de gust. Els diners tenen ganes de venir a casa vostra, això no vol dir que us els pugueu gastar amb impulsos desmesurats. Sigueu prudents que després tot són històries. La relació amb la mare serà espectacular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada